Heb je materiaal dat je wilt delen met je deelnemers?

Voor al onze betaalde plannen is het mogelijk om bestanden als downloadbare elementen toe te voegen aan je Cursus.

Hoe kan ik downloadbare elementen toevoegen?

Je kunt downloadbare elementen toevoegen aan de inhoudelijke dia's binnen je Course slides.

Om een inhoudsdia te maken, ga je naar Cursus > Dia's > Dia's toevoegen > Inhoud, voeg wat inhoud toe, en dan Opslaan..

Bewerk dan de inhoudsdia en klik op Voeg element toe > Bestand downloaden:

Je kunt dan het bestand selecteren dat je wilt toevoegen aan je Cursus, en het labelen voor je deelnemers:

Vergeet niet te klikken op Opslaan!

Zo zal het er voor je deelnemers uitzien:

Welke bestandstypes kan ik toevoegen?

Je kunt doc, docx, odt, pdf, ppt, pptx, odp, xls, xlsx en ods bestanden toevoegen.

Kan iemand anders dan mijn deelnemers mijn bestanden downloaden?

Nee! Je bestanden kunnen alleen door je deelnemers worden gedownload, de bestands-URL's werken voor niemand anders, dus je materiaal is veilig.