Het is mogelijk om je deelnemers hun resultaten in de Academy te laten bekijken, of niet. Leer hoe.

Toon de resultaten in Academy

Binnen het Academy-portaal kunnen je deelnemers de aan hen toegewezen leerinhouden en de status van die inhouden bekijken. Als een test is afgerond, is het voor deelnemers ook mogelijk om de testdetails te bekijken door te klikken op de Resultaten knop:

Dat brengt de deelnemers naar een overzicht van alle sessies (of pogingen) voor die test:

Deelnemers kunnen dan klikken op Bekijk de resultaten op om de details van een specifieke sessie te bekijken, inclusief de vragen, de door hen gegeven antwoorden en of ze gelijk hadden of niet:

Als Academiebeheerder heb je, om valsspelen te voorkomen, misschien liever dat je deelnemers deze informatie niet tot hun beschikking hebben. In een klaslokaal bijvoorbeeld, als je niet wilt dat leerlingen vragen en antwoorden met elkaar vergelijken.

Je hebt de mogelijkheid om als admin de knop Bekijk resultaten uit te schakelen voor je deelnemers. Ga in je dashboard naar Academy > Settings. Het vakje Deelnemers toestaan om sessiegegevens en antwoorden te bekijken is standaard aangevinkt:

Je hoeft deze optie alleen maar te deselecteren als je de knop Bekijk resultaten van het Academy-portaal voor je deelnemers wilt verwijderen. Als admin heb je nog steeds toegang tot deze gegevens in je dashboard.