In sommige situaties kun je de toegang tot een test voor een specifieke deelnemerslijst beperken. We begrijpen het! Dit is hoe je het doet.

Het is mogelijk om een selecte groep mensen uit te nodigen om je examen te doen. Het enige wat je nodig hebt is een lijst met namen en e-mailadressen van de mensen die je toegang wilt geven.
Het kiezen van de juiste toegangsinstellingen

Ga naar je examen en klik op Toegang in de Deel sectie:

Selecteer in het volgende scherm Een voorgedefinieerde groep deelnemers:

Deelnemers aan de lijst toevoegen

Klik op de Deelnemers toevoegen om een lijst te maken van mensen die je wilt uitnodigen om je examen te doen:

Je kunt dit op drie manieren doen:

Importeer een lijst van deelnemers met een CSV-bestand. Je kunt een voorbeeld CSV-bestand vinden dat je kunt gebruiken bij het selecteren van Importeer Deelnemers uit Excel. Zorg ervoor dat je kolommen het label "gebruikersnaam;email" dragen. Controleer ook of er geen spaties achter de namen en e-mailadressen staan, anders werkt het niet. Je kunt het succes van je import achteraf controleren. Lees meer hier.
Handmatig, één voor één. Selecteer gewoon Voeg één nieuwe deelnemer toe en voer een naam en e-mailadres in het pop-upvenster in. Je kunt Stuur een uitnodiging automatisch naar de nieuwe deelnemer op dit punt door het selectievakje aan te vinken alvorens te klikken op Voeg toe..
Bestaande deelnemer(s) toevoegen dat je eerder hebt uitgenodigd om andere tests te doen.

Het instellen van de uitnodigingsmail

Nu is het tijd om de uitnodigingsmail op te stellen die je naar 👍 stuurt.

Ga naar E-mail verzenden > Instellingwaar je een sjabloon vindt voor het bericht. Voel je vrij om deze tekst te bewerken en je eigen tekst te maken, met behulp van je tone of voice.

Houd er rekening mee dat er verschillende tekstelementen zijn met {tags} eromheen. Deze teksten worden door ons systeem automatisch overschreven met deelnemersspecifieke informatie. In plaats van {naam} staat er de echte naam van de deelnemer, en in plaats van {wachtwoord} staat er een uniek wachtwoord voor elke deelnemer. Met andere woorden, u dient deze {tagged} teksten ongewijzigd te laten op 😉.

Het versturen van de uitnodigingsmail

Als je naar E-mail verzenden > VerzendenJe kunt de uitnodigingsmail versturen, en als je de deelnemers eraan wilt herinneren om later aan het examen deel te nemen, kun je ook herinneringsmails versturen.

Wanneer een deelnemer de uitnodigingsmail opent, kan hij of zij eenvoudigweg op de directe link klikken om in te loggen en de test te starten!

Je kunt bijhouden welke e-mails er naar de deelnemers zijn gestuurd en wanneer, met behulp van de Activiteitenlogboek.

Merk op dat er een limiet is aan het aantal uitnodigingen dat je per dag kunt versturen, en dat je tarieflimiet afhankelijk is van je abonnementstype.