Hier kun je de prijzen en badges zien die Easy LMS heeft gewonnen.

Natuurlijk zijn we blij met onze LMS. Maar we krijgen ook veel lof van onafhankelijke eLearning-professionals, technische organisaties, beoordelingsplatforms en vooral van onze klanten. Bekijk alle prijzen en badges die we hebben gewonnen.

2021

Capterra: TOP 10 softwarebedrijven in Nederland

Easy LMS verschijnt in de 10 top software bedrijven in Nederland volgens Capterra: https://www.capterra.nl/blog/1881/10-softwaretoppers-made-in-nederland (artikel in het Nederlands). Om deze lijst samen te stellen hebben ze onderzocht welke Nederlandse softwareproducten op Capterra het hoogst werden beoordeeld door gebruikers. De softwareproducten zijn alfabetisch gerangschikt. Om in aanmerking te komen voor deze lijst moest het product aan de volgende eisen voldoen:

De software is ontwikkeld in Nederland;
Het hoofdkantoor is gevestigd in Nederland;
Het softwareproduct heeft minimaal twintig reviews die niet ouder zijn dan twee jaar;
Het product heeft een minimale beoordeling van vier sterren op vijf.

2020

De EdTech Awards: Cool Tool Finalist 2020

Dit jaar werden de finalisten en winnaars uit het grotere veld vernauwd en beoordeeld op basis van verschillende criteria, waaronder pedagogische bruikbaarheid, effectiviteit en resultaten, ondersteuning, duidelijkheid, waarde en potentieel: https://edtechdigest.com/2020-finalists-winners/

Lees meer: https://edtechdigest.com/2020/08/06/easy-lms/

eLearning Industry: Top 20 LMS in drie categorie├źn

Top 20 Waar voor je geld: https://elearningindustry.com/directory/software-categories/learning-management-systems/best/value-for-money/small-business
Top 20 van de beste gebruikerservaring: https://elearningindustry.com/directory/software-categories/learning-management-systems/best/user-experience
Top 20 Beste klantervaring: https://elearningindustry.com/directory/software-categories/learning-management-systems/best/customer-experience

GetApp: Categorie Leader 2020

Easy LMS staat in de TOP 20 van de beste LMS-systemen in GetApp: https://www.getapp.com/education-childcare-software/learning-management-system-lms/category-leaders/.

Gartner Digital Markets: Voorloper

Easy LMS is een van de beste TOP 20 LMS's in 2020, volgens Gartner: https://www.softwareadvice.com/lms/#top-products.

Crowdreviews: Beste examensoftware

Easy LMS staat in de TOP-examensoftwares op basis van klantreviews: https://www.crowdreviews.com/best-exam-software

Softwarewereld: Top rated LMS in 2020

Easy LMS is een TOP RATED LMS in Software World: https://www.softwareworld.co/top-learning-management-system-software/?

2019

FD Gazelle: snelgroeiend bedrijf in Nederland

Deze award erkent de snelst groeiende bedrijven in Nederland.

Softwarewereld: Top rated LMS in 2019

Easy LMS is een TOP RATED LMS in Software World: https://www.softwareworld.co/top-learning-management-system-software/?

2018

Capterra: Beste Examensoftware

Easy LMS is nummer 1 (niet gesponsord) beste LMS voor online examens: https://www.capterra.com/exam-software/?fbclid=IwAR2Dm4_cqXNews6GcoV-2G5PS9QC8B6neHoMasdQuLzalU4RHYidIavHGSA&sortOrder=most_reviews