Je kunt een iframe-element aan je Cursus toevoegen. Blijf lezen om uit te vinden hoe.

Ben je nog niet begonnen met het maken van een Cursus? Kijk dan op dit artikel om te zien hoe dat kan. Als je al begonnen bent met het maken van een Cursus, en je wilt weten hoe je een ander element in een dia kunt inbedden, blijf dan lezen.

Hoe voeg je een ingebed element toe aan je Cursus

Open je cursus en ga naar Dia's > Dia toevoegen:

Selecteer de optie Content:

Je kunt een titel voor je dia toevoegen, en zelfs een achtergrondafbeelding:

Vergeet niet om op te klikken.

Nu kun je elementen aan je dia toevoegen met behulp van de Add element knop:

Selecteer de optie Embed:

In het veld Embed kun je een link toevoegen naar de pagina die je als iframe wilt embedden:

Alleen de hoogte van het iframe kan worden gewijzigd. Als je niet tevreden bent met de vaste hoogte, kun je deze aanpassen aan de grootte van je scherm. De hoogte moet tussen 500 en 5.000 liggen.

Klik op . Sla op, en je bent klaar! Nu heb je een iframe-element als onderdeel van je Cursus!

Je kunt Probeer de cursus uit op door op de link in de rechterbovenhoek van je scherm te klikken om te zien hoe het er voor de deelnemers uitziet.