Bekijk onze 3 minuten durende demo om te leren hoe je je content met Easy LMS kunt verkopen.

Korte overzichtsvideo

Wil je je Cursussen en Examens die je met Easy LMS hebt gemaakt, verkopen? Hoewel we geen betalingssysteem hebben dat geïntegreerd is met onze tool, zijn er verschillende manieren om je hier gecreëerde content te verkopen. Hoe werkt dat precies? In minder dan 3 minuten leg ik uit hoe je dat kunt doen met Easy LMS.

Krijg een aparte betaalmethode

Eerst heb je een aparte betaalmethode nodig. Vervolgens kun je kiezen hoe je toegang wilt geven tot je content.

Handmatig toevoegen van betalende deelnemers met invite-only

Sommige van onze klanten organiseren de betalingen via andere kanalen, en voegen dan handmatig de gebruikers toe die betaald hebben om toegang te krijgen tot de content. Dat kan worden gedaan met onze alleen uitnodigingen voor Cursussen, Examens en de Academy.

Embedded je content in een afgeschermd gedeelte van je website

Een andere manier om dit te doen is door je content in te bedden op je website, of deze beschikbaar te maken in een gated area van je website, dat alleen toegankelijk is voor betalende gebruikers.

Automatiseer het hele proces met API-integratie

Je kunt het hele proces ook automatiseren met API integratie. Zo werkt het: je klant koopt de Cursus of het Examen (of een combinatie van beide) van je website, waarna een API-integratie de gegevens van de klant automatisch naar Easy LMS stuurt. De klant ontvangt dan een uitnodigingsmail om toegang te krijgen tot het aangekochte materiaal.

Om samen te vatten, als je dit op een geautomatiseerde manier wilt laten werken, heb je een Easy LMS-account nodig dat integraties mogelijk maakt, een online betaaltool, een Zapier-account om de integratie tussen de twee op te zetten.

In de video tonen we een voorbeeld van een Shopify-account dat we hebben gemaakt om je te laten zien hoe je online cursussen en examens verkoopt: je kunt de winkel naar eigen wens aanpassen en vervolgens je producten toevoegen. Wanneer een klant een aankoop doet, ontvangt hij automatisch een uitnodigingsmail om toegang te krijgen tot het materiaal dat je hebt gemaakt in Easy LMS! De API-integratie werkt voor Exams en de Academy. Als je Courses wilt verkopen, kun je de Academy gebruiken om groepen Courses te maken.

Update: We hebben nu een API voor cursussen die het mogelijk maakt om individuele cursussen te verkopen die in ons systeem zijn gebouwd. Lees hier meer.

Nu weet je hoe je je e-learning materiaal, gemaakt met Easy LMS, kunt verkopen!

Schrijf je in voor een gratis proefversie en bekijk het zelf!

Start hier een gratis proefversie: https://www.easy-lms.com/pricing/item10381

Wil je een diepere duik?

Boek nu je eigen gepersonaliseerde demo.

Plan live demo in