Met de Disqus-plug-in kun je commentaar en discussie over je leerstof in je Academy inschakelen.

Het is belangrijk om op te merken dat Disqus een openbaar systeem is, wat betekent dat alles wat in Disqus wordt gedeeld niet beperkt is tot onze site. Om meer te weten te komen over Disqus en hoe ze werken, kun je kijken op hun website.

Zet je klaar

In Disqus

Je moet je eigen Disqus account aanmaken als beheerder. Ga in je account naar de algemene instellingen om je korte naam te vinden:

In Easy LMS

Ga in je Academy naar de Instellingen pagina waar je het Disqus korte naamveld vindt. Voer hier de korte naam in en klik op Opslaan:

Ga praten

In de Easy LMS gebruikersinterface vind je een Discussie tabblad.

Je deelnemers hebben hun eigen account nodig om commentaar te geven, en jij als beheerder kunt reageren en commentaar geven via je account.

Hier is hoe het eruit ziet: