Het is mogelijk om de geschiedenis van je examenwebhaken te bekijken in Easy LMS.

Als je webhooks hebt ingeschakeld voor je https://help.easy-lms.com/en-us/article/what-are-webhooks-definition-explained-1wqwvbf/ Examen**, kun je ook zien welke webhooks zijn verzonden en wat hun status is.

Hoe bekijk je de webhooks geschiedenis

Ga naar Integraties > Webhook en klik op Toon de geschiedenis in de rechterbovenhoek van je scherm:

Je ziet dan een overzicht van al je webhooks met de ID, de datum van creatie, het eindpunt, de HTTP-statuscode en de status. Er is ook een handige Acties kolom - als je op het oogicoontje klikt kun je de payload bekijken, en als je op de cirkelvormige pijl klikt kun je de payload opnieuw naar het eindpunt sturen:

Let op: webhooks zijn alleen beschikbaar voor Zakelijke Uilen of hoger!