Soms wil je de gegevens van je deelnemers aanpassen. Hier is hoe dat gedaan kan worden.

Er zijn twee mogelijkheden om de naam of e-mail van een deelnemer te wijzigen:

2. In de Resultaten sectie
3. Wanneer je de alleen uitnodigingsfunctie gebruikt (een vooraf gedefinieerde groep deelnemers)

Het bewerken van de naam in de Resultaten sectie

In de sectie Resultaten zie je de lijst van de deelnemers die je examen hebben afgelegd.

Als je alleen om de naam vraagt kun je de deelnemer bewerken via de drie stippen en vervolgens op de Edit participant klikken:

Het is mogelijk om de naam van de deelnemer te wijzigen. Vul gewoon de nieuwe gegevens in en klik op Opslaan:

Je instellingen worden in het hele systeem opgeslagen.

Als je vraagt naar zowel de naam als het emailadres werkt het hetzelfde. Klik op de drie puntjes en dan op wijzig deelnemer.

Het is mogelijk om de naam en het e-mailadres van de deelnemer te wijzigen. Vul de nieuwe gegevens in en klik op Opslaan:

Je wijzigingen worden in het hele systeem toegepast.

Je kunt het e-mailadres niet wijzigen in het e-mailadres van een reeds bestaande deelnemer.

Wanneer je de invite-only functie gebruikt (een vooraf gedefinieerde groep deelnemers)

Als je alleen de uitnodiging of de deelnemers-import functie van onze examens gebruikt, kan het zijn dat je de deelnemersinformatie in onze database wilt bewerken of wijzigen.

Kijk op dit artikel om te zien hoe je de invite-only functie voor examens kunt gebruiken. Het bewerken van een deelnemer is heel eenvoudig.

Ga naar het tabblad . Ga naar of naar het tabblad . Resultaten en scroll naar beneden om de lijst met deelnemers te bekijken. Klik op de drie stippen naast de naam van de deelnemer die je wilt bewerken:

Klik nu op Bewerk deelnemer:

Het is mogelijk om de naam en het e-mailadres van de deelnemer te wijzigen. Vul de nieuwe gegevens in en klik op Opslaan:

Je wijzigingen worden in het hele systeem toegepast.

Dat is het!