Er zijn veel mogelijkheden als het gaat om het bewerken van je accountgegevens.

Als je naar je dashboard gaat en op je naam in de rechterbovenhoek van het scherm klikt, zie je een uitklapmenu met een lijst met opties voor je account:

Laten we eens kijken naar een aantal van deze opties!

Mijn account

Op de pagina Account kun je de naam van je account bewerken, het correspondentie-e-mailadres voor je account wijzigen, je voorkeurstaal selecteren, je tijdzone instellen en zelfs een avatarafbeelding van je account toevoegen.

Houd er rekening mee dat het mogelijk is om een ander e-mailadres te hebben voor je account, profiel en facturen (en die kunnen ook worden gewijzigd). Dat kan een verklaring zijn voor eventuele problemen met de toegang tot je account - je hebt misschien een ander e-mailadres gebruikt voor het inloggen op 😉).
Op de Profiel pagina kun je je persoonlijke gebruikersnaam (die op de homepage en het dashboard verschijnt) en je persoonlijke inloggegevens (e-mailadres en wachtwoord) aanpassen.
Op de Administrators pagina kun je meer beheerders voor je account toevoegen, verwijderen, beheren en aanvragen.
Op de pagina Factuurinfo kun je je factuuradres, telefoonnummer en e-mailadres etc. aanpassen.
Op de Subscription pagina kun je je abonnement bekijken, upgraden of annuleren.

Facturen

Je kunt je facturen bekijken en printen (PDF's genereren) vanaf de pagina Facturen.

Geavanceerde setup

Hier kun je je API Access en enkelvoudig aanmelden bij (SSO) instellingen.