Je hebt verschillende opties voor het delen van je Quiz, Cursus of Assessment. Lees meer in dit artikel!

Er zijn vier manieren waarop je je deelnemers toegang kunt geven tot je content:

Embedden van je inhoud in je website.
Kopieer en plak de URL naar een e-mail, sociale-mediasite, WhatsApp of een ander kanaal. Je kunt ook een QR-code maken met de URL van de test!
Nodig mensen uit om je inhoud mee te nemen door ze e-mails te sturen met een unieke link en wachtwoord (deze optie is alleen beschikbaar voor Business Owl plannen of hierboven).
Deel je content via Academy een landingspagina waarop je je bedrijfslogo, lettertypes en kleuren volledig kunt branden en je cursussen en examens daar aan specifieke groepen kunt publiceren.

1 Neem de test of cursus op in je website

Het werkt op dezelfde manier als dat je een YouTube-video zou integreren in je website.

Waar vind je de insluitingscode

Je kunt de Embed-code op de Publiceer tabblad van je test.

Je kunt deze code eenvoudigweg kopiëren en plakken in de broncode van je website.

| Kijk op dit artikel om meer te weten te komen over het inbedden van je test in je website. Als je problemen hebt met de inbedding, kijk dan op dit artikel voor het oplossen van problemen.

2 Deel de directe URL van de test of cursus

Waar vind je de URL

De link is ook te vinden op de Publiceer tabblad van je test:

Je kunt de URL kopiëren en plakken naar een e-mail, sociale-mediasite, WhatsApp of een ander kanaal naar keuze.

3 Gebruik onze invite-only functie

Deze optie is beschikbaar voor examens en cursussen, maar niet voor quizzen of beoordelingen.

Je kunt je leerstof veilig delen met een specifieke groep mensen, waarvan je de namen en e-mailadressen kent, met behulp van de uitnodigingsfunctie.

Examens

Ga naar de Toegang tabblad, en selecteer een vooraf gedefinieerde groep deelnemers:

Van de Toegang tabblad, kun je de deelnemers die je wilt uitnodigen voor je test toevoegen:

Je kunt een enkele deelnemer of een bestaande deelnemer een voor een toevoegen, of je kunt deelnemers in bulk toevoegen door gebruik te maken van een CSV-bestand. We raden je aan het meegeleverde voorbeeld CSV-bestand te downloaden en te gebruiken als je deelnemers in bulk wilt toevoegen.

De volgende stap is het bewerken van de uitnodigingsmail op de Stuur een e-mail tabblad. Laat alle {termen} ongewijzigd, het systeem zal de juiste informatie invoegen op basis van elke specifieke deelnemer:

Je kunt dan naar de Stuur submenu van het Stuur een e-mail tabblad, waar je de uitnodigingen kunt versturen of herinneringsmails kunt versturen. Deelnemers krijgen een directe link naar de test en een uniek wachtwoord.

Cursussen

Ga naar de Gegevens van de deelnemers tabblad, en selecteer Alleen door uit te nodigen in de Gegevens van de deelnemers veld:

Vergeet niet te klikken Bewaar onderaan de pagina!

Ga nu naar de Deelnemers submenu van het Deelnemersbeheer tabblad, waar je de deelnemers kunt toevoegen die je wilt uitnodigen voor je test:

Je kunt een enkele deelnemer of een bestaande deelnemer een voor een toevoegen, of je kunt deelnemers in bulk toevoegen door gebruik te maken van een CSV-bestand. We raden je aan het meegeleverde voorbeeld CSV-bestand te downloaden en te gebruiken als je deelnemers in bulk wilt toevoegen.

De volgende stap is het bewerken van de uitnodigingsmail. Laat alle {termen} ongewijzigd, het systeem zal de juiste informatie invoegen op basis van elke specifieke deelnemer:

Je kunt dan naar de Uitnodigingen versturen submenu van het Gegevens van de deelnemers tabblad, waar je de uitnodigingen kunt versturen of herinneringsmails kunt versturen. Deelnemers krijgen een directe link naar de test en een uniek wachtwoord.

Merk op dat er een limiet is aan het aantal uitnodigingen dat je per dag kunt versturen, en je tarieflimiet is afhankelijk van je abonnementstype.

4 Deel je content via Academy

Als de Academy actief is voor je account (het is een add-on op de Zakelijk en Corporate Owl plannen, en het is opgenomen in de Enterprise Owl plan), kun je een groep deelnemers aanmaken in de Groepen tabblad. Je kunt de groepen gebruiken als mappen van vakken. Dit kunnen afdelingen in je bedrijf zijn of zelfs groepen van cursussen/examens:

Nadat je deelnemers aan elke groep hebt toegevoegd, kun je de leerstof aan de groepen toewijzen door in elke groep naar binnen te gaan. Groep > Leerinhouden:

Je kunt naar de Leerinhouden tabblad om hetzelfde materiaal aan verschillende groepen toe te wijzen:

Dat is het! Tijd om te delen!