Om te voldoen aan de GDPR (General Data Protection Regulation), moet je in staat zijn om deelnemersgegevens te verwijderen uit onze tool. Dit artikel legt uit hoe je dat kunt doen.

Vanaf je dashboard kun je klikken op Gegevens van de deelnemers in de Instellingen sectie:

Dit opent de Beheer deelnemers pagina, waar je een lijst vindt van alle deelnemers die je kunt filteren op naam en e-mailadres.

Deelnemers verwijderen

Om een enkele deelnemer te verwijderen, klik je op het prullenbak-icoontje in de Acties column:

Om meerdere deelnemers te verwijderen, gebruik je de selectievakjes om een selectie te maken en klik je vervolgens op de knop Geselecteerde deelnemers verwijderen knop:

Gedaan!

We hebben nu een delete participant API. Hiermee kun je alle sporen van een deelnemer permanent uit ons systeem verwijderen! Je moet minimaal een Corporate Owl plan. Bekijk onze API documentatie voor details.

Het verwijderen van deelnemers uit de Beheer deelnemers pagina is permanent en kan niet ongedaan worden gemaakt! Deelnemersgegevens worden in het hele systeem verwijderd. Dit is niet beperkt tot het verwijderen van namen en e-mailadressen. Het heeft ook invloed op de sessiegegevens en resultaten, en alle overzichten en statistieken.

Deelnemers bewerken

Je kunt deze pagina ook gebruiken om de namen of e-mailadressen van je deelnemers te bewerken. De wijzigingen worden in het hele systeem toegepast. Klik gewoon op het bewerkingspictogram in de Acties kolom, maak de wijzigingen en klik op Bewaar:

Je kunt het e-mailadres niet wijzigen in een adres dat al door een andere deelnemer wordt gebruikt.