In het Analyseer gedeelte van je dashboard kun je de deelnemerssessies bekijken, filteren en exporteren. Je kunt ook een overzicht krijgen van je exportbestanden.

Waar vind je het

Ga naar Dashboard > Analyseer:

Sessies

Als je een Corporate Owl of een Enterprise Owl plan hebt, is de Sessions pagina voor jou beschikbaar.

In plaats van naar elk individueel Examen, Cursus of Assessment te gaan om de resultaten van de deelnemers te bekijken, heb je hier een overkoepelend overzicht van alle deelnemerssessies.

Je kunt filteren op Sessies door Datum, Deelnemer, leerinhoud Titel en Type, Voltooide status, en de Certificaatstatus. Je kan ook de Score zien voor elke sessie:

De View knop brengt je direct naar de resultaten van de deelnemer voor die specifieke sessie.

Door te klikken op de Exporteer knop in de rechterbovenhoek kun je je gefilterde selectie exporteren naar een Excel bestand (de export status en het downloaden van het bestand kun je vinden op de Exporteer overzicht pagina).

Exporteren overzicht

Als je een Smart Owl plan of hoger hebt, is de Export overzicht pagina voor je beschikbaar.

Het toont details van de exporten die in de afgelopen zeven dagen zijn gegenereerd, inclusief de status en een downloadlink:

Op dit moment bevat deze pagina alleen de export van de resultaten van de examens, cursussen en analyseonderdelen van onze tool.

De admin die de export genereert, ontvangt een e-mailbericht als de export klaar is, of als deze mislukt.

Let op: als je een resultaatexport in behandeling hebt, kan de export mislukken als je leerstof archiveert of verwijdert voordat de export voltooid is!