In dit artikel wordt uitgelegd hoe je je inhoud kunt hernoemen.

Examens

Ga van je Dashboard naar Examens. Selecteer op de pagina Overzicht het examen dat je wilt hernoemen. Ga naar Startpagina > examentitel*:

Cursussen

Ga van je Dashboard naar Cursussen en selecteer de cursus die je wilt hernoemen. Ga naar Creëer > Curriculum > Landingspagina > Titel*:

Evaluaties

Ga van je Dashboard naar Beoordelingen en selecteer de beoordeling die je wilt hernoemen. Ga dan naar Settings > Assessment title*:

Quizzen

Ga van je Dashboard naar Quizzes en selecteer de Quiz die je wilt hernoemen. Ga naar Instellingen > Quiz titel*: