Het is geweldig dat je onze tool verkent! ✨ De beste manier om te verkennen zou zijn om je eigen account aan te maken en de dingen zelf uit te proberen!

Een account aanmaken

Om een account aan te maken en te beginnen met het maken van tests ga je naar onze website en klik je op https://www.easy-lms.com/ Start gratis proefabonnement** in de rechterbovenhoek van het scherm.

Je kunt ook deze link volgen om naar de registratiepagina te gaan. Daar kun je kiezen met welk plan je wilt beginnen. Het kan ons gratis plan zijn of een gratis proefabonnement (vrijblijvend). Bekijk hieronder enkele tips.

Het kiezen van een plan om mee te beginnen

Er zijn verschillende plannen waaruit je kunt kiezen. Je kunt kiezen voor een van de reguliere plannen of de Academy toevoegen aan de Business of Corporate Owl plannen.

Het kan zijn dat je niet op voorhand weet welk plan het beste bij jou of je organisatie past en zelfs niet of onze tool bij jou past. Daarom begint je account altijd met een gratis 7-daagse proefperiode, ongeacht welk plan je kiest. Dit geeft je de mogelijkheid om rond te kijken en te kijken of het pakket kan doen wat je nodig hebt.

Na afloop van de proefperiode wordt je account automatisch gedegradeerd naar het gratis Tiny Owl account (het is een zeer beperkt gratis account, alleen om je content daar te houden voor het geval je in de toekomst wilt upgraden). Er zijn geen voorwaarden verbonden aan het starten van een account op onze website.
Het invoeren van je gegevens

Nu is het tijd om wat gegevens in te voeren zodat we jou (en je geweldige tests en cursussen) in onze database kunnen houden.

Een abonnement starten (als je al een account hebt)

Om een betaald abonnement te starten (of te upgraden naar een ander plan) volg je gewoon deze stappen:

2. Log in op je account.
2. Klik op je naam in de linkerbenedenhoek van het scherm en klik op Mijn account.
Ga naar Abonnement.
4. Klik op Koop een abonnement op of . Upgrade uw account op en selecteer het type plan waarop u zich wilt abonneren.

Voer je gegevens in en voltooi de betaling voor je premium account!

Er is meer te zeggen over abonnementen, de duur ervan, de manier waarop je een abonnement kunt opzeggen en andere informatie. Bekijk de andere artikelen in het [Over accounts] gedeelte voor meer informatie.

Weet je niet zeker welk pakket het beste bij je past? Voel je vrij om contact met ons op te nemen of een demo in te plannen! Samen kunnen we je use case en wensen bespreken om te bepalen welk pakket het beste bij je past.