Het is mogelijk dat je je Easy LMS abonnement (tijdelijk of permanent) wilt opzeggen. Hier is hoe je dat kunt doen:

Je abonnement opzeggen

Om je abonnement op te zeggen, hoef je alleen maar in te loggen op je account en deze stappen te volgen:

2. Klik op je gebruikerspictogram linksonder in je scherm en selecteer Mijn account.
2. Selecteer in het menu links Abonnement.
Er staat een link in het midden van de pagina die heet. Annuleer mijn abonnement.

Zullen mijn gegevens er nog steeds zijn als ik mijn abonnement opzeg?

Als je je abonnement opzegt, je creditcardgegevens wijzigt of opwaardeert naar een hoger plan, zal niets gebeuren met je leerstof, deelnemersgegevens en sessie-resultaten. Wat zal veranderen is dat de betaalde functies van je abonnement niet meer actief zullen zijn. Totdat je weer opwaardeert 🙃

Je gegevens verdwijnen alleen als je zelf de actie onderneemt om ze te verwijderen.
Kun je ons laten weten waarom?

We zouden het op prijs stellen als je wat tijd zou kunnen vinden om ons iets te vertellen over je redenen om je abonnement op te zeggen.

Hoe was je ervaring met onze tool? Voldeed het aan jouw eisen? Heeft het je geholpen je doelen te bereiken, of in ieder geval dichterbij te komen? Is er iets wat je wilt dat we verbeteren? We proberen ons product voortdurend te verbeteren, en daar hebben we jouw feedback op nodig!

Als je tijd hebt, vul dan de onderstaande enquête in. 😊 Wij waarderen de tijd en moeite die je doet om dit te doen:

Annulerings-enquête