Dit artikel is ook beschikbaar in:
Dit artikel is vertaald met behulp van machinevertaling. Hierin zijn mogelijk foutieve of vreemde vertalingen aanwezig. Vooralsnog denken we dat het waardevol is om dit hulpartikel in jouw moedertaal te kunnen lezen. Laat ons onderaan het artikel weten of het artikel nuttig was en of je nog andere feedback voor ons hebt.

Misschien wil je je Easy LMS abonnement (tijdelijk of definitief) opzeggen. Hier staat hoe je dat kunt doen:

Je abonnement opzeggen

Om je abonnement op te zeggen hoef je alleen maar in te loggen op je account en de volgende stappen te volgen:

Klik op je gebruikers-icoon links onderaan je scherm en kies Mijn account.
In het menu aan de linkerkant kies je Abonnement.
In het midden van de pagina staat een link met de naam Mijn abonnement opzeggen



Zullen mijn gegevens er nog zijn als ik mijn abonnement opzeg?

Als je je abonnement annuleert, je creditcardgegevens verandert, of opwaardeert naar een hoger plan, nothing will happen to your learning content, participant data and session results. Wat verandert is dat de betaalde functies van je abonnement niet meer actief zijn. Tot je weer opwaardeert 🙃

Je gegevens verdwijnen alleen als je zelf de actie onderneemt om ze te wissen.
Kun je ons laten weten waarom?

We zouden het op prijs stellen als je even tijd zou kunnen vinden om ons iets te vertellen over je redenen om je abonnement op te zeggen.

Hoe was je ervaring met ons hulpmiddel? Voldeed het aan je eisen? Heeft het je geholpen je doelen te bereiken, of er tenminste dichter bij te komen? Is er iets dat je wilt dat we verbeteren? We proberen ons product voortdurend te verbeteren, en we hebben je feedback daarover nodig!

Als je even tijd hebt, beantwoord dan de vragenlijst hieronder. 😊 We stellen het op prijs dat je daar de tijd en moeite voor neemt

Opzeggen enquête
Was dit artikel behulpzaam ?
annuleren
Dank je wel !