Dit artikel is ook beschikbaar in:
Mogelijk wilt u uw Easy LMS-abonnement (tijdelijk of permanent) opzeggen. Zo kun je dat doen:

Dit artikel is automatisch vertaald met automatische vertaling (DeepL of Google Translate). Als je feedback hebt, stellen we dat op prijs!

Opzeggen van uw abonnement

Om uw abonnement op te zeggen, hoeft u alleen maar in te loggen op uw account en deze stappen te volgen:

Klik op uw gebruikerspictogram linksonder in uw scherm en selecteer Mijn account.
2. Selecteer in het menu aan de linkerkant Subscription.
Er staat een link in het midden van de pagina die Cancel my subscription heet.



Zullen mijn gegevens er nog steeds zijn als ik mijn abonnement opzeg?

Als u uw abonnement opzegt, uw creditcardgegevens wijzigt of opwaardeert naar een hoger plan, gebeurt er niets met uw leerinhoud, deelnemersgegevens en sessieresultaten. Wat wel verandert, is dat de betaalde functies van uw abonnement niet meer actief zijn. Totdat u weer opwaardeert 🙃

Uw gegevens verdwijnen alleen als u zelf de actie onderneemt om ze te verwijderen.
Kunt u ons laten weten waarom?

We zouden het op prijs stellen als u wat tijd zou vinden om ons iets te vertellen over uw redenen om uw abonnement op te zeggen.

Hoe was uw ervaring met onze tool? Voldeed het aan uw eisen? Heeft het u geholpen uw doelen te bereiken, of in ieder geval dichterbij te komen? Is er iets wat u wilt dat wij verbeteren? We proberen ons product voortdurend te verbeteren, en we hebben uw feedback daarover nodig!

Als u tijd heeft, kunt u de onderstaande enquête beantwoorden. 😊 Wij waarderen uw tijd en moeite om dit te doen:

Annuleringsenquête
Was dit artikel behulpzaam ?
annuleren
Dank je wel !