Het identificeren van je deelnemers in de resultaten van je tests en cursussen is mogelijk als je hen vraagt om zich te registreren op de login pagina of hen toe te voegen via de invite-only functie.

Je kunt de login vereisten instellen voor je tests en cursussen met een eventueel betaald plan.

||Als je niet om informatie over de deelnemers vraagt, kun je je deelnemers niet identificeren in het tabblad Resultaten. Ook moeten je deelnemers niet hetzelfde e-mailadres gebruiken. Het emailadres maakt onderscheid tussen de deelnemers in het systeem en bepaalt het aantal pogingen per deelnemer.

Het instellen van de aanmeldingsinstellingen

Ga gewoon naar de test/cursus die je wilt bewerken en klik op het tabblad Deelnemersgegevens:

Hier kun je beslissen of je inlogt:

Verplicht
Niet verplicht
Optioneel
Alleen op uitnodiging (deze optie is alleen beschikbaar voor examens en cursussen)

Je kunt ook de gegevens selecteren die een gebruiker moet opgeven bij het inloggen:

Naam
Naam & e-mail adres
Naam, e-mailadres en wachtwoord

Extra vragen

Als je een Business Owl of hoger bent, kun je de deelnemers vragen om extra velden in te vullen en vragen op maat te stellen:

Aangepaste vragen

Je kunt aangepaste vragen gebruiken om je gebruikers alles te vragen wat je maar wilt!

Voor examens kunnen 10 open tekstvragen worden gesteld, en één drop-down vraag.

Voor Quizzen, Cursussen en Beoordelingen kunnen twee open tekstvragen worden gesteld, en één drop-down vraag.

Zodra je test online is, kun je de resultaten van de deelnemers en de gebruikersgegevens bekijken op het tabblad Resultaten.