Hoewel onze tool is opgezet om voornamelijk als online tool te functioneren, kan er een situatie ontstaan waarin je je test op papier wilt hebben.

Het afdrukken van een examen

Voor examens is er een functie om een printversie van je test te genereren.

Ga naar Dashboard > Examens > Naam examen. Je vindt de Print knop in de rechterbovenhoek van je scherm. De Print knop opent een uitklaplijst waaruit je kunt kiezen om alleen de Examen af te drukken, of de Examen met antwoorden:

Er wordt een printbare versie van je test gegenereerd:

Het is ook mogelijk om de vragen en antwoorden te exporteren, die vanuit Excel geherstructureerd en geprint kunnen worden. Ga naar Vragen > Exporteren > Vragen downloaden:

Een quiz afdrukken

We hebben geen printfunctie voor Quizzen.

Om de vragen en antwoorden van je Quiz te printen, moet je ze exporteren en printen vanuit Excel.

Ga naar Vragen > Exportvragen:

Dit genereert een Excel bestand waar je vragen in staan, samen met de antwoordopties, en afbeeldingen als je die hebt gebruikt (nou ja, niet de afbeelding zelf, maar de bron-URL):

Je kunt deze gegevens herstructureren in Excel en van daaruit printen!

Het afdrukken van een beoordeling

We hebben geen printfunctie voor Assessments.

Wat je kunt doen is de vragen en antwoorden exporteren en vervolgens printen, op dezelfde manier als bij de Quizzen die hierboven zijn beschreven.