Hoe kopieer ik een examen?

Ga naar Dashboard > Exams, waar je een overzicht ziet van alle Exams die je hebt gemaakt. Klik in de kolom Acties op de drie grijze stippen voor het examen dat je wilt kopiëren en selecteer Kopiëren in de keuzelijst:

Voer in het pop-upvenster een titel in voor het nieuwe examen en klik op . Ga aan de slag:.

Dat is het! De kopie verschijnt nu in je tentamenoverzicht, klaar om te worden bewerkt en gebruikt.

Wat wordt er gekopieerd?

Alle vragen en instellingen worden gekopieerd naar het nieuwe examen. Dit omvat zowel certificaten op basis van sjablonen als aangepaste ontwerpcertificaten.

Als je Webhooks gebruikt, worden deze instellingen niet gekopieerd, omdat ze uniek zijn voor elk examen. Resultaten en statistieken zullen ook leeg zijn in de kopie.