Soms wil je een Quiz dupliceren om een andere versie te maken of om de statistieken van de test te wissen. Dit is hoe je dat kunt doen:

Dit zijn de stappen die je moet nemen om je Quiz te kopiëren:

Ga naar de Quizzes tab in je Quiz Dashboard.

Klik op . Kopieer onder de titel van de Quiz die je wilt kopiëren. Je kunt dit ook vinden in het menu van de Quiz als een submenu genaamd Instellingen:

Je wordt gevraagd om de titel van je gekopieerde Quiz in te vullen:

Voer een titel in en klik op Kopieer.

Dat is het! Je Quiz is gekopieerd en klaar om te bewerken of te publiceren.