Wil je een Assessment dupliceren om een andere versie te maken of om de statistieken van de test te wissen? Zo doe je dat.

Hoe kopieer je een beoordeling

Hier zijn de stappen om je Assessment te kopiëren.

Er zijn twee manieren om je beoordeling te kopiëren. Je kunt beginnen door te gaan naar Dashboard > Assessments en te kiezen voor . Kopieer onder de titel van de Assessment die je wilt kopiëren.

Of je vindt . Kopieer in het menu van de beoordeling in het submenu . Instellingen:

Je wordt gevraagd om de titel van de gekopieerde beoordeling in te voeren.
Voer een titel in en klik op Copy!

De kopieerfunctie voor Assessments ondersteunt de volgende vraagtypes niet: Checkboxes, Drop-down en Scale. Eventueel ontbrekende vragen moeten handmatig worden toegevoegd.

Dat is het! Je Assessment is gekopieerd en klaar om te bewerken of te publiceren.