Het kan zijn dat je een Cursus wilt dupliceren om een andere versie te maken, of om de resultaten te wissen.

Hoe kopieer ik een Cursus?

Er zijn twee manieren waarop je een Cursus kunt kopiëren.

Je kunt naar Dashboard > Cursussen gaan, waar je een overzicht ziet van alle cursussen die je hebt gemaakt. Klik op . Kopieer onder de titel van de Cursus die je wilt kopiëren:

Of als je binnen een Cursus zit, ga dan naar . Kopieer de cursus:.

Voer gewoon de titel van de gekopieerde cursus in en klik op Kopiëren..

Dat is het!

Je wordt direct naar het dashboard van de gekopieerde Cursus gebracht.

Wat wordt er gekopieerd?

Goede vraag! De dia's, inhoud en instellingen van worden gekopieerd naar de nieuwe Cursus. Dit is inclusief het certificaat, als je er één hebt ingesteld.

Wat wordt er niet gekopieerd?

Resultaten en statistieken, plus de deelnemerslijst, worden niet gekopieerd. Als je webhooks gebruikt, worden die instellingen ook niet gekopieerd, omdat ze uniek zijn voor elke cursus.