Hoe lang duurt je account na aanmelding? Is het een eenmalige betaling of een terugkerend abonnement?

Maandelijkse of jaarlijkse abonnementen

Al onze accounts zijn over het algemeen ingesteld om te draaien op een maandelijkse of jaarlijkse basis, en zal automatisch worden verlengd tot je besluit om je abonnement op te zeggen:

Dus, als je je inschrijft voor een plan en je abonnement direct daarna opzegt, loopt je lidmaatschap tot het einde van de reeds betaalde periode (een maand of een jaar) en wordt daarna niet meer automatisch verlengd.

Het is ook mogelijk om je aan te melden voor een jaaraccount en te profiteren van een korting van 2 maanden (je betaalt voor 10 maanden, maar gebruikt je account voor 12 maanden).

Is er een contract of een minimale gebruiksperiode?

Nee, er is geen contract. Je kunt je plan op elk moment opzeggen.

Hoe kan ik annuleren?

Om je abonnement op te zeggen hoef je alleen maar in te loggen op je account en de onderstaande stappen te volgen:

2. Klik op je gebruikerspictogram linksonder in je scherm en selecteer Mijn account.
2. Selecteer in het menu links Abonnement.
Er staat een link in het midden van de pagina die heet. Annuleer mijn abonnement.