Je kunt verschillende categorieën aanmaken om je examens aan toe te wijzen, zodat je je leerstof beter kunt beheren en filteren. Ze werken als mappen 📁 voor je Examen

Maak de categorie aan

Om een categorie aan te maken, ga naar Dashboard > Examens > Categorieën > Examen. Klik op de knop Categorie toevoegen:

Voer gewoon een titel in en klik op Opslaan!

Wijs een categorie toe aan een examen

Er zijn twee manieren om een categorie toe te wijzen aan een examen.

Ten eerste, op de Startpagina van elk Examen via het uitklapmenu in het veld Examencategorie:

Als je geen gebruik wilt maken van Examencategorieën, kun je het veld Examencategorie laten staan op de standaardinstelling Geen categorie.

Je kunt ook categorieën toewijzen op de pagina Overzicht. Ga naar Dashboard > Examens > Meer opties > Categorieën. Maak een selectie in de pop-up en klik op Opslaan:

Beheer je categorieën

De examencategorieën verschijnen op de Overview en Archive pagina's. Je kunt je leerstof beheren en sorteren met behulp van de filter voor de kolom Categorie:

Op het tabblad Examens op de Categorieën pagina kun je zoeken, bewerken en verwijderen van je Examencategorieën: