Wil je dat je deelnemers een document of afbeelding inleveren tijdens het volgen van een Cursus? Hier is hoe!

Klik hier om onze tutorial te zien over het maken van een Cursus.

Als je een File request slide in een Cursus maakt, zal deze aan de deelnemers verschijnen als een verplicht verzoek om een document of afbeeldingsbestand te uploaden. Zij kunnen pas verder gaan met meer dia's nadat zij een bestand hebben ingediend.

Met dit soort dia's kun je de deelnemers bijvoorbeeld vragen om een rapport te uploaden of een kopie van een ID op te sturen. De bestanden kunnen worden gedownload en bekeken via de Statistieken van de Cursus.

Hoe kan ik een File request slide toevoegen?

Ga naar Cursussen op het Dashboard en selecteer een Cursus. Ga naar Dia's en selecteer Voeg dia toe:

Selecteer Bestandsaanvraag:

Vanaf hier moet je een Titel toevoegen, het type bestand kiezen dat de deelnemers moeten uploaden (Document of Afbeelding), en Content toevoegen:

Vergeet niet te klikken op . Sla op!

Deelnemersoverzicht

Welke bestandstypes kunnen deelnemers aanleveren?

Ze kunnen .txt, .rtf, .pdf, .doc, .docx, .odt, .wpd, .xls, .xlsx, .ods, .ppt, .pptx, .odp, .jpg, .jpeg, .gif, .png. De bestanden kunnen maximaal 1MB zijn.

Je kunt de bestanden die ze aanleveren vinden op hun Resultaten: