Er zijn verschillende manieren om rapporten te bekijken in Academy. Hier is een overzicht van alle manieren.

Afhankelijk van je admin-niveau verschilt de toegang tot de resultaten van de Academy (voor wereldwijde admins zijn alle opties beschikbaar).

1. Wereldwijde en Academy admins

Ga naar Academy > Resultaten:

Standaard zie je de resultaten voor alle deelnemers, maar je kunt de groep selecteren waarvoor je de resultaten wilt zien via het uitklapmenu:

Dan verschijnt de resultatenpagina van de door jou gekozen groep! Het ziet er zo uit:

Je ziet twee tabbladen, een voor Examenresultaten en een voor Cursusresultaten. Op elk tabblad kun je filteren:

Datum
Deelnemer
De titel van het examen of de cursus
Of het nu klaar is of niet
Examenscore
Cursusstatus
Certificaatstatus

Als je de door jou gekozen filters hebt toegepast, kun je op de knop Export klikken om je selectie te exporteren in een Excel-sheet.

Je kunt ook op de knop in de kolom Acties klikken om de resultaten van een individu te bekijken.

2. Academie groep admins

Ga naar Academie > Groepen > Selecteer groep > Examenresultaten/Cursusresultaten:

Je ziet één tabblad voor Examenresultaten en één tabblad voor Cursusresultaten. Je kunt dezelfde filters toepassen als op de hoofdpagina Resultaten.

Groepsvoortgangsrapport

Op het tabblad Voortgangsrapport kun je filteren op deelnemer en voortgang, de resultaten exporteren en herinneringsmails sturen naar geselecteerde deelnemers, op basis van je filters. Leer daar meer over hier.