Een algemeen overzicht van de resultaten en statistieken van het cursusformaat.

Als je een verslag van een Cursus bekijkt, kun je de volgende informatie zien:

Welke onderdelen (dia's en tests) een deelnemer heeft voltooid
Op welke datum en welk tijdstip een deelnemer elk onderdeel van de Cursus heeft bereikt.
De scores van alle Examens of Beoordelingen die deel uitmaken van de Cursus.
Persoonlijke informatie van de deelnemer (indien ingeschakeld)

Lijst van sessies

Wanneer je naar Resultaten Je vindt alle sessies van je cursus:

Het geeft je de datum en tijd, de naam en het e-mailadres van elke deelnemer en hun voortgang binnen de Cursus. Je kunt ook de resultaten filteren op datum, deelnemer, voltooiing en (certificaat)status.

Details per sessie

Wanneer je de individuele resultaten wilt bekijken klik je op Bekijk de details en je ziet dit overzicht:

De datum en tijd waarop elke slide en test werd geopend wordt getoond, en de score voor elke test. Je kunt ook het certificaat voor deze cursus op deze pagina downloaden als je deze optie hebt ingeschakeld (en de deelnemer is geslaagd voor de cursus).

Exporteer resultaten

Het is ook mogelijk om deze statistieken te exporteren zodat je ze lokaal kunt opslaan. Dit genereert een Excel bestand met alle bovenstaande informatie. Als je een van de filters hebt gebruikt, worden alleen de gefilterde resultaten geëxporteerd.

| De exports zijn asynchroon, wat betekent dat je elders in Easy LMS kunt navigeren en verder kunt werken terwijl de export wordt gegenereerd. De admin die de export activeert, ontvangt een e-mailbericht als de export klaar is (of mislukt). De export status en het downloaden van bestanden kan je vinden op de Export overzicht pagina.

Pas op dat als je een resultaatexport in behandeling hebt, de export kan mislukken als je leerstof archiveert of verwijdert voordat de export voltooid is!