Weet je je wachtwoord niet meer? Ben je de toegang tot je account kwijt? Hier is hoe je weer toegang kunt krijgen tot je account.

Dit is misschien nogal frustrerend voor je, maar de oplossing is vrij eenvoudig!

Hoe kun je je wachtwoord terugkrijgen

Ga gewoon naar deze pagina en selecteer Oh nee! Ik ben mijn wachtwoord vergeten! en voer je e-mailadres in.

Je ontvangt dan een e-mail in je inbox (als je je spam-map niet controleert) en je kunt je wachtwoord opnieuw instellen.

Je ontvangt alleen een e-mail als je e-mailadres in onze database is geregistreerd (dat wil zeggen: je hebt een account bij ons). Zo niet, dan krijg je dat niet. Probeer een ander emailadres 😉

Als dit niet werkt, stuur ons dan een bericht via de chat, of een e-mail naar support@easy-lms.com.

Ik heb te veel aanmeldingspogingen gehad

Als je 7 keer achter elkaar een verkeerd wachtwoord krijgt, wordt je account tijdelijk voor 1 uur geblokkeerd en krijg je het bericht Je hebt te veel aanmeldingspogingen gehad. We doen dit om te voorkomen dat andere mensen proberen je wachtwoord te raden en in te loggen. Om weer in te loggen hoef je alleen maar te wachten tot het uur voorbij is.

Als je nu echt moet inloggen, kun je je wachtwoord opnieuw instellen zoals hierboven beschreven en inloggen via de e-mail. Je kunt nog steeds niet inloggen met je e-mailadres en wachtwoord, maar je kunt in ieder geval wel toegang krijgen tot je account!