Het kan zijn dat je per ongeluk de naam van een deelnemer verkeerd hebt gespeld of dat je onjuiste informatie hebt ontvangen. Als je de naam van iemand verkeerd opschrijft, staat deze ook verkeerd op het certificaat van die persoon, zowel voor de cursus- als voor de examenopmaak.

Maak je geen zorgen, het is eenvoudig genoeg om te repareren!

Beheer deelnemers

Ga naar Dashboard > Instellingen > Deelnemersgegevens:

Dit opent de Beheer deelnemers pagina, waar je een lijst vindt van alle deelnemers die je kunt filteren op naam en e-mailadres.

Op de Beheer deelnemers pagina kun je op het bewerkingspictogram klikken naast de deelnemer die je wilt bewerken, hun gegevens in de pop-up wijzigen en vervolgens op Opslaan:

Examen

Binnen een examen kun je ook iemands naam en e-mailadres bewerken op het tabblad Access, mits je gebruik maakt van A voorgedefinieerde groep deelnemers, anders moet je die instelling eerst wijzigen. Of wacht tot de resultaten binnenkomen en wijzig de gegevens op het tabblad Resultaten. Klik op de drie grijze stippen (Meer acties icoontje) rechts van de gebruiker en selecteer Deelnemer bewerken.

Academie

Vanuit het Academy dashboard kun je de deelnemers op dezelfde manier bewerken via de Deelnemersoverzicht pagina, of de Groepsdeelnemers pagina.

Het maakt niet uit waar je je deelnemersgegevens bewerkt, ze worden in het hele systeem geüpdatet! Ook kun je het e-mailadres niet wijzigen naar een adres dat al door een andere deelnemer wordt gebruikt.