Met Examens en Beoordelingen is het mogelijk om een e-mail te sturen met de resultaten naar de deelnemer.

Examens

Wanneer iemand een examen aflegt je kunt ervoor kiezen om een bericht te ontvangen in je e-mail en de resultatenpagina naar de deelnemer te sturen.

Deze functie is te vinden in het dashboard van je examen:

Als je de optie Participantenmelding selecteert (resultaten naar examendeelnemer sturen), zie je de volgende opties:

Hier kun je de e-mail bewerken die samen met de resultaten naar de examendeelnemer wordt gestuurd. De bovenstaande tags kunnen worden gebruikt om je e-mail samen te stellen met gebruikersgegevens.

Beoordelingen

Wanneer een deelnemer klaar is met het maken van de Assessment, kun je een e-mail ontvangen met een melding en/of het resultaat naar hem/haar mailen. Als je hen gevraagd hebt om hun e-mailadres achter te laten is dat het geval.

Deze instelling vind je onder Kennisgevingen in het menu van je Assessment.

Vink het vakje aan waarin staat Stuur een e-mail naar de gebruiker van de beoordeling met de resultaten als deze klaar is.

Je kunt dan de e-mail bewerken die naar de deelnemer wordt gestuurd.

In uw e-mail moeten alle woorden tussen { } ongewijzigd blijven: Deze termen worden automatisch vervangen door het programma met tag-specifieke informatie van de gebruiker. Vind alle beschikbare tags onder de e-mailcreator.