Ja, dat kan!

Het opnieuw verzenden van een examencertificaat

Als je je examen zo hebt ingesteld dat je een certificaat aan je deelnemers kunt uitreiken als ze slagen, dan kunnen ze het certificaat als PDF downloaden van hun resultaatpagina en ontvangen via e-mail, afhankelijk van je instellingen op het Certificatie tabblad. Maar wat gebeurt er als je deelnemer het certificaat als PDF of e-mail verliest? Geen paniek! Als admin kun je het certificaat opnieuw versturen naar je deelnemer.

Ga naar Examen > Resultaten > Meer acties > Bekijk details:

Klik dan op de Resend Certificate knop:

Dat is het! Het certificaat PDF wordt dan opnieuw verzonden via e-mail naar je deelnemer.

Een certificaat kan alleen opnieuw worden verzonden als je op het tabblad Deelnemersgegevens om een e-mailadres hebt gevraagd!