Heb je al een PowerPoint presentatie en wil je deze omzetten naar een van onze cursussen? Hier zijn je opties.

Mogelijk heb je een PowerPoint presentatie die je wilt converteren naar een Cursus. Hoewel het niet mogelijk is om een .ppt-presentatie direct naar een Cursus te importeren, zijn er verschillende andere opties.

Optie 1

Het is een eenvoudige kwestie van het maken van screenshots van je PowerPoint-presentatie, en het toevoegen van die beelden aan je Cursus.

Om de schermafbeeldingen toe te voegen aan je Cursus, neem je de volgende stappen:

Ga naar je Cursus (of maak er een aan als je dat nog niet hebt gedaan).
Ga naar Slides in het menu van de Cursus.
4. Klik op Voeg dia toe en selecteer Inhoud
Voer een titel in voor je dia en klik op Opslaan
Kies Voeg element toe en selecteer Afbeelding
Upload de schermafbeelding van je PowerPoint slide daar en klik op Opslaan.

Je kunt alle stappen zien die in dit artikel worden geïllustreerd.

Optie 2

Als alternatief heb je ook de mogelijkheid om je PowerPoint-bestand toe te voegen aan je Cursus, zodat je deelnemers deze kunnen downloaden. Ontdek hoe je dat kunt doen hier.

Optie 3

Hoewel we geen PowerPoint ondersteunen, ondersteunen we wel Prezi. Kijk op dit artikel om te zien hoe je een https://help.easy-lms.com/en-us/article/adding-video-and-audio-elements-to-a-course-w02721/ Prezi presentatie** kunt toevoegen aan een Course slide.

PowerPoint-presentaties kunnen worden geconverteerd naar Prezi-presentaties, bekijk het ondersteuningsartikel van Prezi over hoe dat moet hier.

Kijk voor meer informatie op onze Hoe maak ik een online Cursus tutorial aan om met onze software aan de slag te gaan.

Videotutorial