Ja, je kunt gebruik maken van onze POST en GET integraties.

Met kleine aanpassingen aan de URL van je leerinhoud of de insluitcode ervan, kun je gegevens van je deelnemers vastleggen. Meer informatie.

POST integratie

Als je systeem in staat is om gegevens in te dienen in de URL, zal dit waarschijnlijk de snelste manier zijn om te integreren. Easy LMS kan de volgende parameters vastleggen:

naam=
e-mail=
Bedrijf=
telefoon=
employeeid=
functie=
geslacht=
Verjaardag=
adres=
postcode=
stad=
land=

Opmerkingen:

We hebben maar één naamveld, dus geen aparte naam en achternaam.
Landcodes zijn ISO 3166-1 alpha-2.
Voor het geslacht is 1 man en 2 vrouw.
Het formaat voor verjaardag is jaar/maand/datum, dus bijvoorbeeld: 1970-06-24.

Een voorbeeld van een URL zou kunnen zijn:
COPY14@internet.com&company=Stark%20Industries](COPY18@internet.com&company=Stark%20Industries)

GET-integratie

Met een kleine aanpassing van de embed code is het mogelijk om je eigen adapter voor de ouderpagina te implementeren. Hieronder staat een licht gewijzigde embed code die moet laten zien wat er veranderd kan worden om aan je wensen te voldoen:

<div id="embed-exam-49022">Loading <a href="[https://www.onlineexambuilder.com/final-exam/exam-49022">Final](https://www.onlineexambuilder.com/final-exam/exam-49022%22>Final) Examen</a></div>
<scripttype="tekst/javascript">
var QuizWorks = venster.QuizWorks | [];
QuizWorks.push(
[document.getElementById("embed-exam-49022"), "examen", "49022", {
autostart: vals,
breedte: "100%",
hoogte: "640px",
adapter: "hubspot"
}]
);
</script>
<script type="tekst/javascript" async defer src="[https://d134jvmqfdbkyi.cloudfront.net/script/embed.min.js"></script](https://d134jvmqfdbkyi.cloudfront.net/script/embed.min.js%22></script)>

Of je kunt deze adapter gebruiken om de gegevens direct aan je insluitcode toe te voegen in plaats van ze via de URL door te geven:

adapter: functie (params, id, type) {
params.name = 'J. Doe';
params.email = '[email@address.test](mailto:email@address.test)';
params.company = 'bedrijfsnaam';
params.phone = 'telefoonnummer';
params.employeeid = 'employeeId';
params.function = 'company_function';
params.gender = 'geslacht';
params.birthday = 'date_of_birth';
params.address = 'address_street';
params.postalcode = 'address_postalcode';
params.city = 'adres_plaats';
params.country = 'address_country';
}

Je kunt deze aangepaste embed code vinden op het Publish > Embed tabblad van je leerinhoud > Enable CRM integration (GET-integratie).

Deze functie is beschikbaar voor . Corporate Owls en hoger.