Je kunt je Academy portal zo ontwerpen dat het past bij de look en feel van je website en merk. Voeg je eigen logo, login afbeelding en nog veel meer toe!

Aanpasbare elementen

1. Afbeeldingen

Je kunt je eigen logo en achtergrondafbeelding aan de Academy toevoegen. Het logo verschijnt in de portal naast de inlogpagina.

2. Lettertypen

Je kunt kiezen uit meer dan 300 opties uit Google-lettertypen voor je kop- en lichaamstekst.

Kopletters

Op de inlogpagina

Op het overzicht

Lichaamslettertypen

Op de inlogpagina

Op het overzicht

3. Kleuren

Primaire kleuren

De primaire kleur is de achtergrondkleur voor alle primaire interface-elementen. Als je geen afbeelding hebt toegevoegd aan de startpagina van je Cursus of Examen, zal deze kleur ook verschijnen als de achtergrond van je miniaturen:

Secundaire kleuren

De secundaire kleur is de achtergrondkleur voor alle secundaire interface-elementen:

De Tekstkleur op de secundaire interface-elementen stijl de tekst die over de secundaire kleur wordt opgelegd, zoals je kunt zien in de knoppen hierboven.

Oppervlakte kleuren

Pagina achtergrondkleur

Achtergrondkleur van het paneel

|Als je wit hebt geselecteerd voor de pagina-achtergrondkleur en de paneel-achtergrondkleur, wordt de achtergrondkleur van het paneel een beetje verduisterd zodat de elementen kunnen opvallen.

Pagina tekstkleur

4. Gevorderde styling

Achtergrond van de bovenste balk

Kleur van de bovenste balk

Logo sectie achtergrondkleur

Hoekradius

Met de hoekradius kun je de knoppen afronden. Hoe groter het getal (max 25), hoe meer afgerond ze zullen zijn.

5. Status kleuren

Je kunt de statuskleuren hier lezen.