Met een Business Owl abonnement krijg je standaard één admin. Bij een Corporate of Enterprise abonnement krijg je standaard twee admins. Extra admins kunnen worden aangeschaft, zoals hieronder wordt uitgelegd.

Standaard aantal beheerders per accountniveau

Zakelijke Uil: 1 admin
Zakelijke Uil: 2 admins
OndernemingsUil: 2 admins

Wil je meer admins toevoegen?

Hoeveel is een extra admin?

Je kunt een van de volgende pakketten selecteren voor extra admins.

Zakelijke Uil

1 - 4 extra admins, $10 per admin per maand.
Admin pakket: voor $50 per maand, voeg tot 25 admins toe.

Zakelijke en bedrijfsuilen

1 - 4 extra admins, $10 per admin per maand.
Admin pakket: voor $50 per maand, voeg tot 50 admins toe.

Heb je meer nodig? Neem dan contact met ons op via support@easy-lms.com voor een offerte op maat.

Het is mogelijk om beheerders met verschillende toegangsniveaus toe te voegen. Deze functie werkt met de Academy. Lees hier meer.
Heb ik echt een extra admin nodig?

We weten dat sommigen van jullie gewoon de inloggegevens voor één account met collega's delen. Dat is oké 😉, maar als je dit doet loop je het risico dat je tegelijkertijd met je collega's content bewerkt, in dat geval zou één van jullie werk verliezen en zou alleen het werk van degene die het laatst bewerkt heeft, worden opgeslagen.

Vanuit het oogpunt van veiligheid en privacy is multi-admin echt belangrijk, met name voor GDPR compliance. Misschien mag (of wil) je je inloggegevens niet delen met anderen. Of wat als je een collega hebt die weggaat? Die heeft dan nog steeds je inloggegevens en toegang tot je content. Met meerdere beheerders kun je eenvoudig admins toevoegen en verwijderen, en elke admin heeft zijn eigen inloggegevens. Het is veilig en eenvoudig te beheren.

Extra admins aanvragen

Ga naar Mijn account > Beheerders om je accountbeheerders te beheren, en vraag meer als je ze nodig hebt.

Degene die de rekening heeft geopend zal de hoofdaccounthouder zijn, en zal automatisch op deze pagina verschijnen. Met een Corporate of Enterprise abonnement kan een tweede beheerder worden toegevoegd door te klikken op de Add administrator knop:

Voer de gegevens in de pop-up in, bepaal het toegangsniveau van de nieuwe admin en klik op Stuur uitnodiging:

De gekozen beheerder ontvangt dan een uitnodigingsmail met een link voor het aanmaken van een eigen wachtwoord. Je kunt de status van de uitnodiging volgen in de kolom Status. Hier staat Active of In afwachting van. Door te klikken op het Edit icoontje kun je het toegangsniveau van de beheerder wijzigen.

Als je een uitnodiging voor een lange tijd uitstaat, of een collega hebt die weggaat, kun je op het Verwijder icoontje klikken om de tweede admin te verwijderen, en iemand nieuw uit te nodigen in hun plaats:

Als je gebruik hebt gemaakt van je admintoelage, en je wilt extra admins aanvragen, klik dan op de Vraag meer beheerders aan via de knop en geef ons wat informatie in de pop-up:

Er wordt een bericht gestuurd naar onze Support Owls, en iemand neemt zo snel mogelijk contact met je op om je wensen en prijzen te bespreken!