Ja, je kunt je content die je met Easy LMS hebt gemaakt zeker verkopen. Leer hoe.

Biedt Easy LMS een e-commerce oplossing?

Nee. Easy LMS heeft geen ingebouwde betalingsfunctie waarmee je betalingen voor je leerstof kunt innen. Sommige van onze klanten verkopen hun content die met Easy LMS is gemaakt op verschillende manieren. Controleer ze hieronder:

Het verkopen van je content die is gemaakt met Easy LMS

Handmatig toevoegen van betalende deelnemers met invite-only

Het is mogelijk om je content via andere kanalen te verkopen en vervolgens veilig (en handmatig) je deelnemers aan Easy LMS toe te voegen. Zij zullen dan een uitnodigingsmail ontvangen om toegang te krijgen tot het lesmateriaal.

Zet je content in een afgeschermd gedeelte van je website

Een andere manier om dit te doen is door je content in te bedden op je website, of deze beschikbaar te maken in een gated area van je website, die alleen toegankelijk is voor betalende gebruikers.

Automatiseer het hele proces met API-integratie

Je kunt ook het hele proces automatiseren met API-integratie. Zo werkt het: je klant koopt de Cursus of het Examen (of een combinatie van beide) van je website, waarna een API-integratie de gegevens van de klant automatisch naar Easy LMS stuurt. De klant ontvangt dan een uitnodigingsmail om toegang te krijgen tot het aangekochte materiaal.

Om samen te vatten, als je dit op een geautomatiseerde manier wilt laten werken, heb je nodig: een Easy LMS account dat integraties mogelijk maakt (Corporate Owl of superior), een online betaaltool, https://price.easy-lms.com/ een Zapier account** om de integratie tussen de twee op te zetten.

Wanneer een klant een aankoop doet in je online winkel, ontvangt hij automatisch een uitnodigingsmail om toegang te krijgen tot het materiaal dat je hebt gemaakt in Easy LMS! De API-integratie werkt voor Exams en de Academy. Als je Courses wilt verkopen, kun je de Course API of de Academy gebruiken om groepen Courses aan te maken.

Lees meer

Hoe verkoop je examens met API-integratie
Easy LMS om tests en cursussen te verkopen
WooCommerce verbinden met de Easy LMS API

Je kunt een algemeen idee krijgen van hoe dit zou werken in de onderstaande video: