Als je informatie over ons bedrijf uit de interface van je tests wilt laten verwijderen, lees dan verder!

White-labeling tests

Als je je test bekijkt, kun je onderaan het scherm een zin vinden met de tekst Online Examenbouwer onderdeel van Easy LMS of Online Quiz Creator onderdeel van Easy LMS. Deze zin geeft een verwijzing naar onze website zodat mensen die geïnteresseerd zijn in het maken van hun eigen test met onze tool weten waar ze moeten kijken.

Het kan echter zijn dat je niet wilt dat je deelnemers weten dat je onze software hebt gebruikt om je tests in te stellen. Misschien wil je ook niet dat ze worden afgeleid van de inhoud van je test.

Daarom is er ook een optie om je tests wit te labelen. Bij een white labeled test wordt elke informatie of link die naar ons bedrijf verwijst, verwijderd.

Hoe krijg ik toegang tot white-label?

Al je tests worden automatisch white-labeled zodra je geabonneerd bent op een Business Owl plan of hoger. Je kunt hun functies en prijzen bekijken op onze prijzenpagina.

Het Corporate Owl niveau geeft je toegang tot geavanceerde CSS styling om de interface van je tests af te stemmen op het logo, de kleuren, de afbeeldingen en andere branding van je bedrijf.