Krijg je een foutmelding bij het proberen van je test? Er zijn veel dingen die dit kunnen veroorzaken. Dit artikel legt enkele mogelijkheden uit

De titel van je test/cursus

Laten we beginnen met de titel van je test. Heb je er verschillende symbolen aan toegevoegd? Je moet bijvoorbeeld geen schuine streep of een streepje aan de titel van je test toevoegen.

De reden dat de URL voor je test niet werkt, is dat je een "/" of een "-" in de titel van je test hebt gebruikt.

Deze symbolen interfereren met de gemeenschappelijke regels voor URL's, waar het het begin van een subdomein aangeeft.

Dus, hernoem je test en laat de symbolen weg; het zou goed moeten zijn om te gaan! ✨

Het tijdsbestek waarin je leerstof beschikbaar is

Misschien heb je een begin- en einddatum (en tijd) aan je test toegevoegd en als je die probeert te maken, is die nog niet of niet meer beschikbaar.

Je kunt deze instellingen hier bewerken:

Quizzen: Instellingen > Geavanceerd > Startdatum/Laaste dag actief
Beoordelingen: Instellingen > Startdatum/laatste dag actief
Examens: Toegang > Een vooraf gedefinieerde groep deelnemers > Wanneer is het examen open voor deelnemers? > Altijd/specifieke datum & tijd
Cursussen: Instellingen > Geavanceerd > Startdatum/Laaste dag actief

Houd er rekening mee dat alle tijden in de tijdzone van je account zitten. Je kunt je tijdzone bekijken of bewerken in de instellingen van je account. Lees daar meer over hier.

Er zijn geen vragen of categorieën

Heb je er daadwerkelijk aan gedacht om vragen toe te voegen aan je test? 😅 Lijkt me een voor de hand liggende stap, maar soms kunnen we het vergeten... dus controleer dat nog eens en je bent klaar om te gaan.

Als je een Beoordeling aan het maken bent, is het ook nodig om categorieën te maken, die de mogelijke uitkomsten van je test zijn. Als er geen categorieën zijn, wordt er geen resultaat gegenereerd aan het eind en zie je misschien een foutpagina. Als je niet weet wat categorieën zijn, controleer dan dit artikel en dit artikel.

Iets anders

Geen van de bovenstaande zaken is de oorzaak van je probleem? Neem dan contact met ons op en we zullen het voor je onderzoeken! Stuur ons gewoon een chatbericht en we doen wat onderzoek voor je 💪.