De Postmessage API wordt gebruikt om wat extra informatie naar je inbedding pagina van onze examens te sturen..

POST-bericht API-documentatie

De Postmessage API zal een bericht naar de pagina waarop je examen is ingebed duwen dat er zo uit zal zien:

{
status: 'ranking',
rangorde: {
score: 50, // Aantal, het cijfer voor het examen. 100 betekent 100% correct, 0 betekent 0% correct
beantwoord: 2, // Aantal, Het aantal beantwoorde vragen voor deze sessie
juist: 1, // Aantal, het aantal vragen dat (gedeeltelijk) juist is beantwoord
onjuist: 1, // Aantal, het aantal vragen dat verkeerd werd beantwoord
punten: 2, // Aantal, Het aantal punten dat voor deze sessie is gescoord
maximaal: 4, // Aantal, het maximum aantal mogelijke punten voor deze sessie
categorie: {
titel: 'Mislukt' // String,
}
}
}

Voor het gemak hebben we hieronder een voorbeeld van een JavaScript toegevoegd dat je kunt gebruiken op je inbeddingspagina. Het maakt gebruik van de jQuery-bibliotheek, maar die kan eenvoudig verwijderd worden als dat nodig is.

<script type="tekst/javascript">
// Voorbeeld-implementatie van gebeurtenissen. Met behulp van jQuery v1.7 of hoger
// Moet werken op volgende browsers: http://caniuse.com/#feat=x-doc-messaging
jQuery(venster).on("bericht onmessage", functie(event) {
var origin = event.originalEvent.origin;
var toegestaanDomeinen = [
'[https://www.onlinequizcreator.com](https://www.onlinequizcreator.com/)',
'[https://www.onlineassessmenttool.com](https://www.onlineassessmenttool.com/)',
'[https://www.onlineexambuilder.com](https://www.onlineexambuilder.com/)',
'[https://www.easy-lms.com](https://www.easy-lms.com/)'.
];
probeer {
var data = (type event.originalEvent.data === "string") ? JSON.parse(event.originalEvent.data) || event.originalEvent.data;
}
vangen (e) {
terugkeren;
}

if (allowedDomains.indexOf(origin) !== -1 && data.status && data.ranking) {
// Je aangepaste script....
// De volgende variabelen zijn beschikbaar
data.ranking.score; // Het cijfer in (%) voor dit examen. bv. 100 voor alles goed en 0 als elk antwoord fout was.
data.ranking.answered; // Het totale aantal beantwoorde vragen
data.ranking.correct; // Aantal correct beantwoorde vragen
data.ranking.incorrect; // Aantal verkeerd beantwoorde vragen
data.ranking.points; // Het aantal punten dat de deelnemer voor deze sessie heeft gekregen
data.ranking.maximum; // De maximaal mogelijke punten voor dit examen
data.ranking.category.title; // De naam van de categorie waarin de deelnemer valt. Waarschijnlijk 'Gepasseerd' of 'Mislukt'.
</script>