Op zoek naar ideeën om een eigen Quiz te maken? 😎

Soms is de beste manier om creatief te worden... is kopiëren en plakken! Gebruik de onderstaande voorbeeldquizzen in je voordeel, en voel je vrij om alle elementen die je leuk vindt te stelen. 😉

Voorbeelden

Klik op onderstaande links om de Quizzen te doen en zelf te zien hoe leuk het is!

Troonspel Quiz

Een gamified Quiz over Game of Thrones met een paginagrote achtergrondfoto:

Speel het spel van de Troonquiz

Algemene kennisquizzen

Hier zijn wat algemene kennisquizzen die je kunt uitproberen. Je kunt wat nuttige (en nutteloze) dingen leren om je kennis van de wereld en de popcultuur te verbeteren (en iets hebben om over te praten met je vrienden 😅).

Algemene Kennisquiz I - een interessante quiz die op onze website is ingebed (dat kan ook, klik hier om te zien hoe):

Speel de algemene kennisquiz I

Algemene Kennisquiz II - een quiz met foto's in zowel de vragen als de antwoorden:

Speel de algemene kennisquiz II

HTML-quiz

Een quiz om de basiskennis van HTML te testen. Een geweldige manier voor beginners om te zien wat ze al weten, en om meer te leren over HTML:

Speel de HTML-quiz af

De Braziliaanse quiz

Hoe goed ken je dit exotische land? Buiten de stereotypen om, bedoel ik? 😎

Speel de Braziliaanse quiz

Maak je eigen quiz

Bekijk onze stap-voor-stap handleiding en leer hoe je een quiz kunt maken hier.