Leer hoe je je Cursus kunt laten aansluiten bij de look en feel van je website en merk.

Op het Styling tabblad van je Cursus kun je de volgende opties zien om je Cursus er nog beter uit te laten zien en aan te laten sluiten bij je bedrijfs- of persoonlijke stijl. Laten we ze eens bekijken!

Stijl

Hier zie je een uitklaplijst met opties om uit te kiezen:

Licht maakt je achtergrondkleur iets dat dicht bij wit ligt:

Donker maakt je achtergrond wat zwart en grijs:

Minimalistische maakt je achtergrond helemaal wit, en het hoofdgedeelte van de inhoud zal er niet uitspringen:

Kleuren

Verander hier de kleur van de achtergrond, de tekst en de interface-elementen (en zorg dat ze bij je merk passen):

Tekstkleur

Dit zal de kleur van de header en de bodytekst veranderen.

Grafische elementen

Dit zal de kleur van de knoppen, bestandsdownloadlinks en andere interface-elementen zoals de uitlogknop veranderen.

Achtergrondkleur

Dit zal de kleur van de achtergrond veranderen.

Voorbeeld:

Kleur van de knop en kleur van de tekst van de knop

Deze twee opties zijn voor de antwoorden op Examen- en oefenvragen (wanneer de Stijl is ingesteld op Minimalistisch).

Typografie

Hier kun je het Header lettertype en Lichaamslettertype type. Je kunt kiezen uit verschillende web safe en Google fonts:

Voorbeeld:

Aangepaste CSS

Met een Corporate Owl abonnement of hoger, kun je de CSS aanpassen van je Cursus. Op dit moment is het niet te beheren vanaf je dashboard. Neem contact met ons op via support@easy-lms.com als je een logo wilt toevoegen, een achtergrondafbeelding wilt instellen of een andere wijziging wilt aanbrengen.

Alle wijzigingen op het tabblad Styling worden vanaf dat moment toegepast op je Cursus, zelfs als het een bestaande cursus is of als het ingebed is in een website.