Je kunt je examen afstemmen op de look en feel van je website/merk, je eigen logo en een achtergrondafbeelding toevoegen en nog veel meer!

Op het Styling tabblad van je examen kun je veel opties zien om je examen nog beter te laten lijken en aan te laten sluiten bij je bedrijfs- of persoonlijke stijl. Laten we ze eens bekijken:

Thema

Hier zie je een uitklaplijst met opties om uit te kiezen:

Licht: Dat maakt je achtergrondkleur iets dat dicht bij wit ligt:

Donker: Dat maakt je achtergrond wat zwart en grijzig:

Donkere foto's op de achtergrond: Met deze optie kun je je eigen achtergrondfoto toevoegen met je logo en alle andere dingen. Je kunt je achtergrondfoto toevoegen in de Afbeeldingen sectie die alleen daarvoor een upload veld opent:

Bekijk het examen met een achtergrondafbeelding (die een beetje verduisterd wordt zodat je vragen kunnen opvallen):

Minimalistisch: Je achtergrond wordt helemaal wit (de vragen 'sectie' zal er niet uitspringen):

Typografie

Hier kun je het type en de grootte van de vraag, het type en de grootte van het antwoord op de vraag en de uitlijning van de vraag wijzigen. Je kunt kiezen tussen web safe fonts en alle Google fonts:

Kleuren

Verander hier de kleur van de achtergrond, de tekst en de interface-elementen (en zorg dat ze bij je merk passen).

Knoppen

Hier kun je de kleur van de knoppen veranderen, zoals de startknop van je test:

Voorbeeld:

Afbeeldingen

Hier kun je je eigen logo en een aangepaste achtergrondafbeelding toevoegen - als je die optie hebt geselecteerd onder Thema (zoals hierboven uitgelegd).

Aangepaste CSS

Met een Corporate Owl abonnement of hoger, kun je de CSS aanpassen van je examen direct vanaf het Custom CSS tabblad.

Op het tabblad Bestandsbeheer kun je ook je eigen lettertypes en afbeeldingen uploaden voor gebruik op het CSS-stijlblad (zie dit artikel.

Afhankelijk van je CSS-vaardigheden zijn er veel veranderingen die je kunt aanbrengen in de interface van je tests. We hebben klanten gehad die het uiterlijk van de timerbalk hebben veranderd, die geanimeerde flitsende overgangen hebben toegevoegd, en andere geweldige dingen door middel van aangepaste CSS.

Om je een voorbeeld te geven, dit is de link naar een examen dat net is gestyled met de beschikbare instellingen in het Dashboard: https://www.onlineexambuilder.com/ocean-sailor/exam-70792.

En dit is hetzelfde examen, maar nu met aangepaste CSS-styling: https://www.onlineexambuilder.com/ocean-sailor-css/exam-93757

Alle wijzigingen op het tabblad Styling worden vanaf dat moment toegepast op je examen, zelfs als het een bestaand examen betreft of als het ingebed is in een website.