Het is mogelijk om je eigen afbeeldingen en lettertypes te uploaden naar je account voor gebruik in je eigen CSS stylesheet voor examens.

Om de CSS van je examens aan te passen, heb je een Corporate Owl plan of hoger nodig.

Tabblad Bestandsbeheer

Ga naar het tabblad Styling van je examen en selecteer het tabblad Bestandsbeheer. Op deze pagina kun je je eigen afbeeldingen en lettertypen uploaden:

Afbeeldingen

Afbeeldingen tot 600 pixels breed kunnen worden geüpload. Wij ondersteunen png, jpg, jpeg en gif bestandstypes. Wij ondersteunen geen svg.

Lettertypen

De onderstaande tabel toont de bestandstypen die worden ondersteund:

Het is niet nodig om alle bestandstypes voor één lettertype te uploaden.

|Als je een betaald lettertype gebruikt, moet je bevestigen dat de eindgebruikerslicentieovereenkomst, of kortweg EULA, het gebruik van het lettertype op ons webdomein toestaat, voordat je het kunt uploaden. Het is jouw verantwoordelijkheid om dit te controleren!

Aangepaste CSS-tabblad

Zodra je bestanden zijn geüpload en opgeslagen, verschijnen de bestandspaden op het tabblad Aangepaste CSS, zodat je ze kunt gebruiken op het stylesheet:

Je hoeft je lettertypes en afbeeldingen maar één keer te uploaden, en ze zullen beschikbaar zijn in alle andere Examens om op elk gewenst moment te gebruiken. Je kunt de geüploade afbeeldingen ook toevoegen aan een examen in een Cursus, Assessment of Quiz met aangepaste CSS. Daarvoor moet je de locatie van de afbeelding kopiëren naar je CSS-bestand.