Heb je problemen met de inbedding? Daar kunnen we je mee helpen!

In dit artikel lopen we met je door de stappen om je test in te bedden op je eigen website. Heb je die stappen doorlopen? En is je test niet mooi geïntegreerd op je webpagina? Werkt iets niet zoals je denkt dat het zou moeten?
Controleer de veelvoorkomende problemen die worden genoemd.

Veel voorkomende inbeddingsproblemen

Inbedding van een test in je WordPress-website

Bij Wordpress zijn er twee 'gateways' om informatie in te voeren op een webpagina: Visueel en Tekst. Ze kunnen ook het label "wysiwyg" en "< >" krijgen.
Je vindt ze boven het tekstveld, waar ze worden weergegeven als Tabs:

Je hebt misschien gewerkt met de Visual (of "wysiwyg") - Tab, maar de embed code moet worden ingevoerd in de andere Tab.
Het is belangrijk om de embed-code te kopiëren in de "Tekst" (of "< >") - Tab, want de andere zal je inhoud 'interpreteren' en zal er meestal voor zorgen dat je embed-code wordt gecodeerd en niet goed werkt. 😥

Een deel van de inhoud wordt afgesneden en er is geen schuifbalk

Je gebruikt waarschijnlijk een andere embedding code dan de Javascript embed code die we voor je test ter beschikking stellen (onder publiceer in het menu van je test).
Misschien heb je met opzet een andere methode gebruikt, of misschien heeft je cms de originele code overschreven.

Dit is de manier waarop je kunt controleren of de originele code wordt gebruikt:
. Ga naar de webpagina waar je de test inbedt
. Klik met de rechtermuisknop ergens op die pagina en selecteer Bekijk de pagina als bron.
. Kijk voor de embed code daar (Ctrl+F het woord Quizworks).

Beantwoord dan deze vraag:
Is de code precies hetzelfde als de door ons verstrekte code?

Als het antwoord JA is > Neem contact met ons op (zie onderstaande info)
Als het antwoord NEE is, controleer dan het inbeddingproces en vraag je webmaster/webdesigner of er een manier is om het inbedden van Javascript toe te staan.

Neem contact met ons op

Als jouw specifieke probleem niet in dit artikel wordt genoemd, neem dan gerust contact met ons op. We zullen alles doen wat in ons vermogen ligt om je te helpen het op te lossen! 😎

De informatie die we nodig hebben om je situatie te onderzoeken is de volgende:
. een beschrijving van het probleem
. het e-mailadres van je account
. de titel/url van de test die je aan het inbedden bent
. de url van de webpagina waar je je test inbedt