Je kunt zowel video- en audio-elementen als Prezi-presentaties maken voor je Course content slides. Blijf lezen om uit te vinden hoe.

Ben je nog niet begonnen met het maken van een Cursus? Kijk dan op dit artikel om te zien hoe dat kan. Als je al begonnen bent met het maken van een cursus en je wilt weten hoe je er media aan toe kunt voegen, blijf dan lezen.

Maak een inhoudsdia

Open je cursus en ga naar Dia's > Dia toevoegen:

Selecteer de optie Content:

Je kunt dan een titel voor je dia toevoegen, een achtergrondafbeelding, en een timer (een minimale tijd die iemand aan de dia moet besteden om ervoor te zorgen dat hij/zij de video bekijkt/luistert naar de audio/bekijkt de presentaties) op je dia.

Vergeet niet te klikken op Opslaan!

Voeg een video-, audio- of presentatie-element toe

Nu kun je elementen aan je dia toevoegen met behulp van de knop Voeg element toe:

Selecteer de optie Video of audio:

In het Video of audio veld kun je een link toevoegen aan het door jou gekozen media-item:

Klik op . Sla op en je bent klaar! Nu heb je een media-element als onderdeel van je content slide!

Het is niet mogelijk om een video direct vanaf je computer te importeren. Als je dat wel wilt, upload dan de video naar een van de ondersteunde videospelers. Als je je zorgen maakt over de privacy van je video's bij het uploaden naar deze tools, lees dit artikel.

Voor video ondersteunen wij:

YouTube
Vimeo
Brightcove
Wistia

Voor audio ondersteunen wij:

Audiomack
Geluidswolk
Clyp

Voor Audiomack en Soundcloud moet je de insluitcode invoeren.

Voor presentaties ondersteunen wij:

Prezi

Als je een PowerPoint presentatie hebt die je wilt toevoegen, lees dan dit artikel om de mogelijkheden te zien.

Je kunt Probeer de cursus uit door op de link in de rechterbovenhoek van je scherm te klikken om te zien hoe het er voor de deelnemers uitziet.

Videotutorial