Je kunt voor elke deelnemer aan de Academy-groep een voortgangsrapportage bekijken.

Met Academy groep beheerdersrechten kun je een Voortgangsrapport voor elke groepsdeelnemer. Dit is nuttig om te bepalen wie moet worden herinnerd om de toegewezen leerinhouden af te ronden.

Ga naar Academie > Groepen > Selecteer groep > Voortgangsverslag:

Je ziet voor elk Examen en elke cursus een kolom die is toegewezen aan de groep waarop je kunt filteren:

Te doen
Aan de gang
Voltooid

Of je kunt filteren op Deelnemer om de status van alle leerstof voor één individu te zien.

Hoewel deze functie op mobiele apparaten en tablets zal werken, is ze niet ontworpen om volledig schaalbaar en toegankelijk te zijn met dergelijke apparaten.

Het exporteren van een voortgangsrapport

Je kunt een voortgangsrapport exporteren voor specifieke deelnemers. Ga naar Academie > Groepen > Selecteer groep > Voortgangsrapport en selecteer Exporteer aan de rechterkant van de pagina:

De selectie wordt dan geëxporteerd als een Excel-bestand.

Het versturen van herinneringsmails

Je kunt een herinneringsmail sturen naar je geselecteerde deelnemers volgens de filters die je gebruikt bij het tabblad Voortgangsrapport. Meer informatie hier.