In dit artikel loop je door de plaatsen waar je de resultaten van je leerstof kunt vinden. Je kunt rapporten zien en de resultaten van je testpersonen bekijken.

Als je Easy LMS proefperiode is verlopen, wordt je account gedegradeerd naar het basisplan, zonder toegang tot de resultaten. Om de deelnemer in de Resultaten te identificeren, vergeet niet om de deelnemersinformatie te vragen via de Deelnemersgegevens tab!

| Het is mogelijk om al je resultaten te bekijken en te exporteren naar een Excel-bestand. Sommige secties staan ook het genereren van een PDF-rapport.

Laten we eens kijken naar de verschillende rapporten die je kunt hebben met je Easy LMS account.

Resultaten per type leerstof

Examens

Ga naar Dashboard > Examens om een lijst te zien van de examens die je hebt gemaakt. Er staat een klein grafiek-icoontje naast elk exemplaar. Je kunt op het icoontje klikken om de resultaten te zien:

Bij het bewerken van een examen kun je naar de Analyseer sectie en klik op Resultaten

Daar kun je een lijst van je testpersonen zien, hun gegevens (opgevraagd op de inlogpagina), zien of ze geslaagd zijn of niet, of op de drie grijze stippen klikken om meer details te zien:

Daar kun je alle vragen en antwoorden van je deelnemer en zijn of haar gegevens zien. Je kunt ook een PDF-versie van deze rapporten genereren:

In de Overzicht Subtab, kun je de resultaten van al je deelnemers analyseren en hun prestaties per vraag bekijken:

Cursussen

Ga naar Analyseren > Resultaten. Daar heb je een overzicht van al je cursisten. Het bekijken van hun sessie- en deelnemersgegevens is mogelijk door te klikken op Bekijk de details:

Daar kun je zien wanneer de deelnemer aan de cursus is begonnen en elk van de Course Slides heeft doorlopen. Als er een Examen of Assessment aan de Cursus is toegevoegd, staat er een link naar de Examen/ Assessment-resultaten in het betreffende tabblad. Alles is verbonden met 😉

Beoordelingen

Op de Resultaten tabblad, kun je globale statistieken, scores en percentages per vraag zien:

Je kunt de Statistieken per deelnemer:

Quizzen

Je kunt de algemene statistieken voor je Quiz zien op de Quiz dashboard tabblad. Op de Resultaten tabblad zie je de score per individuele speler, de rangschikking (als je op de inlogpagina om de gegevens van de speler hebt gevraagd), en het percentage van de geselecteerde antwoorden per vraag:

| In de Quiz-sectie is het niet mogelijk om elke vraag te bekijken die door de deelnemer is beantwoord. Vanwege het gamified aspect wordt de score alleen gepresenteerd als cumulatieve punten. Als je een test nodig hebt om alle vragen en antwoorden van een deelnemer te bekijken, gebruik dan het Examenformaat.

Resultaten per Academy groep

Als je de AcademieJe kunt de resultaten per groep bekijken door naar je Academie > Resultaten > en het selecteren van een groep uit de lijst. Je kunt filteren per Examen of per Cursusresultaat. Door te klikken op de Bekijk optie opent de gedetailleerde resultaten van deze sessie in de Examen/Cursus sectie.

Het is ook mogelijk om in elk groep en bekijk daar de resultaten:

Een andere supercoole functie is de Voortgangsrapport Subtab waarmee je de resultaten kunt bekijken en filteren op basis van de voortgang van de deelnemer in de leerinhouden. Je kunt de filters gebruiken om de mensen te selecteren die je herinneringsmails sturen:

Alle resultaten voor een specifieke deelnemer, tijdsbestek, voltooiingspercentage en certificaatstatus

Wil je alle resultaten van een specifieke deelnemer zien van alle tests en cursussen die in Easy LMS zijn afgerond? Of de resultaten van al je leerstof die met Easy LMS is gemaakt in een specifiek tijdsbestek bekijken? Dat kan in de Analyseer tabblad > Sessies (je hebt een Corporate Owl plan of hierboven om toegang te krijgen tot dit tabblad):

Je kunt een van de filters gebruiken om de gewenste informatie te selecteren en vervolgens de resultaten te exporteren:

Deze filter werkt niet als de deelnemer niet geregistreerd is met zijn of haar e-mailadres.