Dit artikel is ook beschikbaar in:
Deelnemers kunnen de toegangscode voor hun Academy login wijzigen en hun eigen wachtwoord instellen.

Nadat je je deelnemers aan elke groep in de Academy hebt toegevoegd, moeten ze inloggen met de toegangscode die ze in de uitnodigingsmail hebben ontvangen. Deze toegangscode is vrij lang en kan verwarrend zijn.

Kunnen deelnemers hun wachtwoord wijzigen?

Wanneer deelnemers hun wachtwoord vergeten zijn of de uitnodigingsmail niet meer hebben, kunnen ze klikken op . Ben je je wachtwoord vergeten? op het inlogscherm.



Om het wachtwoord te wijzigen, moeten de deelnemers naar de Instellingen navigeren zodra ze zijn ingelogd. Ze worden dan gevraagd om een nieuw wachtwoord in te stellen met minstens 8 tekens. Zodra dit nieuwe wachtwoord is opgeslagen, kunnen je deelnemers inloggen met hun nieuwe persoonlijke wachtwoord.

De toegangscode op het admin-dashboard is echter ook nog steeds geldig.



Als een admin de toegang tot de Academy voor een van de deelnemers intrekt, werken de toegangscode en het persoonlijke wachtwoord niet meer.
Was dit artikel behulpzaam ?
annuleren
Dank je wel !